Hololens ile Minecraft Dünyası Gerçeklikle Buluşuyor

15.06.2015 21:11 Ömür Gencer


       Microsoft'un haklarını satın aldığı Minecraft'ın Hololens'te çalışacağını cihazın duyuru videosunda görmüştük. Bugün Microsoft Minecraft'ın Hololens'te nasıl bir oynanış sunacağını uzun bir gösterimle oyunculara tanıttı.
 
       Hololens ile duvarda bir delik açarak Xbox One kontrolcüsüyle Minecraft oynayabilirsiniz. İsterseniz bu deneyimi bambaşka bir noktaya taşıyabilirsiniz. Örneğin Minecraft dünyasını masanızın üzerine serebilir ve bu dünyada değişiklikler yapabilirsiniz. Üstelik başka oyuncular da bu dünyanıza dahil olabilir ve onlar oynadıkça diğer oyuncuların oyun alanlarına müdahale edebilirsiniz.
 
       Hololens'in bambaşka bir Minecraft deneyimi sunacağını söyleyebiliriz. Cihazın Minecraft demosunu aşağıdan görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler