Homefront: The Revolution'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı

07.03.2017 07:01 Gazali Çetinkaya

 
   Deep Silver ile Dambuster Studios, Homefront: The Revolution için yeni bir yama yayınladı. Bu yama Beyond The Walls DLC desteği ve çeşitli hataların düzeltilmesini içerirken aynı zamanda Homefront: The Revolution'dan Denuvo anti-tamper teknolojisini de kaldırıyor.
 
   Yayınlanan bu yama için herhangi bir not bulunmuyor ancak kullanıcılar tarafından da oyundan Denuvo anti-tamper teknolojisinin kaldırıldığı doğrulandı.
 
   Dambuster Studios kendi oyunundan Denuvo korumasını kaldıran ilk stüdyo değil. Daha öncesinde Crytek, id Software ve Playdead kırılan oyunları The Climb, DOOM ve INSIDE'ın Denuvo korumalarını kaldırmıştı. 
 
   Ek olarak yeni gelecek oyunlar olan Mass Effect: Andromeda, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Sniper: Ghost Warrior 3, Syberia 3 ve Dead Rising 4'un Steam sürümü de Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler