Homefront ve Red Faction En Geç 2011 Başında

06.05.2010 10:12 Alkan Adakaner


 
     THQ, uzun süredir Homefront ile ilgili çalışmalarını devam ettiriyor. Bir FPS olacak olan oyunun güçlü rakipleri olduğunu bilen firma büyük yenilikler peşinde gibi görünüyor.
 
     Homefront'un "ortalığı yıkacak çok oyunculu yetenekleri" olacağını söyleyen THQ, günümüzün önemli FPS oyunları Call of Duty ve Battlefield'a laf atar gibiydi.
 
    Peki THQ'nun bir diğer önemli shooter oyunu Red Faction'da durum nedir? Serinin son oyunu 1.3 milyon satarak önemli bir başarı yakaladı. Yeni oyunda yıkım mekaniklerinin yanı sıra senaryo ve çevre tasarımında da büyük yenilikler bekleniyor.
 
     Homefront ve Red Faction'ın yeni oyununun Ekim 2010 ila Mart 2011 arasında çıkacağının da açıklaması sanırım bekleyenlerini mutlu edecektir.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 34 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler