Homelander Karakterinin Mortal Kombat 1'de Yer Alacağı Söyleniyor

11.07.2023 13:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz gün Activision'ın Call of Duty ve The Boys iş birliği kapsamında yeni videoları yayınlandı. Bu iş birliği kapsamında yeni CoD oyununa dizideki karakterlere dayalı operatörlerin geleceği ve yeni etkinliklerin yapılacağı açıklandı. Ancak gelişmeler sadece bununla sınırlı kalmadı ve söylenenlere göre Homelander karakteri Mortal Kombat 1 yer bulmaya hazırlanıyor.
 
Homelander karakteri MK 1'de yer bulacak mı?
 
 
 
CoD ve The Boys iş birliği kapsamında TikTok platformunda Vought International Studios adlı bir kanal yeni bir video yayınladı. Bu videoda Black Noir'ın (diğer karakterler de gelecek) Call of Duty'ye gelişi gösterildi ancak yorumlarda bundan daha fazlası yer aldı. Bu videonun altına bir kullanıcı "Mortal Kombat 1 için de olsa güzel olmaz mı?" sorusunu yazdı ve bunun üzerine videoyu yayınlayan kanal MK 1 için de onaylandı yorumunu aktardı. 
 
Şu anda resmi olarak böyle bir durum söz konusu değil ancak bu tarz iş birlikleri hayranları oyun tarafına çekme konusunda yardımcı olabiliyor. Diğer taraftan TikTok üzerinde bu videoyu yayınlayan kanal doğrulanmamış bir hesap olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bunun nedeninin kurgusal bir organizasyonu temsil etmesinden kaynaklandığı belirtiliyor. Aynı şekilde Vought'un Twitter hesabında 388.000 takipçi bulunuyor ve bu hesap da doğrulanmamış.
 
Homelander, Darick Robertson ve Garth Ennis tarafından oluşturulan The Boys çizgi roman serisindeki bir süper kahraman olarak karşımıza çıkıyor.
 
Mortal Kombat 1,19 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 1 Platformlar: PC Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 19 Eylül 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler