Honda e-GP'de Şampiyon Ulaş Özyıldırım Oldu

04.12.2020 23:14 Hamit Can Sayılgan

 
     Motorsport.com'un düzenlediği Hayallerinle Yarış Honda e-GP turnuvasında dördüncü ve son yarış tamamlandı!
 
     Büyük heyecana sahne olan yarışa Şampiyonluk şansı hala devam eden 7 pilot kıyasıya bir mücadeleye girdi. Son yarışa Şampiyona lideri olarak gelen 15 yaşındaki genç sürücü Ulaş Özyıldırım yarış boyunca harika bir konsantrasyon ile Japonya pistinde finiş çizgisini ilk sırada geçmeyi başardı ve Honda e-GP'nin Şampiyonu oldu.
 
      Yarış boyunca büyük mücadele yaşadığı ve şampiyonluktaki en yakın rakibi Hakan Ottaş ise yarış içinde yaşadığı şanssızlıklar nedeniyle şampiyonayı 3. sırada tamamlayabildi. Son yarışlardaki performansıyla öne çıkan Rıdvan İpekçioğlu ise aldığı puanlarla şampiyonayı 2. sırada tamamlamayı başardı.

     Turnuvanın şampiyonu Ulaş Özyıldırım, Honda Türkiye sponsorluğundaki turnuvanın büyük ödülü olan 17.000 TL değerindeki profesyonel Sparco yarış setinin sahibi oldu.
 
     Turnuvanın tüm yarışlarına Honda Türkiye YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler