Honda e-GP'de Üçüncü Yarış Tamamlandı!

30.11.2020 20:06 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Motorsport.com'un düzenlediği Hayallerinle Yarış Honda e-GP turnuvasında üçüncü yarış tamamlandı! Üçüncü yarış, İtalya Monza pistinde gerçekleştirildi. 500 katılımcının arasından en hızlı 20 zamanı yaparak 4 yarış sürecek turnuvaya katılmaya hak kazanan pilotlar yaklaşık 50 dakika süren yarışta harika bir mücadele ortaya koydular.
 
     Yarış içinde pek çok olay yaşanırken Ulaş Özyıldırım ile büyük bir mücadeleye giren Can Akıncı yarışı 2. sırada tamamladı. Pistin yapısı nedeniyle çoğu pilot yaptıkları hatalardan dolayı ceza alırken gelen itirazlar yarış sonrasında titizlikle incelendi. Bu itirazlar sonunda sadece Semih Çelik'e Hakan Ottaş ile yaşadığı temastan dolayı 20 saniye ceza verildi.

     Yarışta podyumun son basamağı ise Umut Kocayiğit'e gitti. Bu sonuçlarla birlikte üst üste 2. zaferini alan Ulaş Özyıldırım şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti. Hakan Ottaş ile arasında bulunan 4 puanlık farkı Ulaş son yarışta korumaya çalışacak.

     Şampiyonun belli olacağı son yarış 2 Aralık Çarşamba gecesi Serhan Acar ve Cem Bölükbaşı'nın anlatımıyla canlı yayında Honda Türkiye Youtube kanalında olacak. Final yarışı Suzuka pistinde gerçekleştirilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2020 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 13 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler