Hood: Outlaws & Legends ‘Hunter’ Sınıfı Fragmanı

11.03.2021 18:17 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Sumo Digital, PvPvE multiplayer soygun oyunu Hood: Outlaws & Legends için Hunter oynanabilir sınıfının tanıtıldığı bir fragman yayınladı.

Aynı anda üç ok atabilen özel arbaleti, düşmanlarını hızlıca indirmesi, duman bombaları ve görünmezlik yeteneğiyle Hunter sınıfı oyuna sessiz bir dehşet getirecek.

Hood: Outlaws & Legends 10 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkacak. Ön siparişler oyuna 7 gün erken erişim sunacak.

Hunter fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ranger fragmanına ise buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hood: Outlaws & Legends Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sumo Digital Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler