Horizon Forbidden West'in PC Özellikleri Ortaya Çıktı

05.03.2024 22:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha önce konsol sürümü ile beraber karşımıza çıkan bilim kurgu temalı aksiyon macera oyunu Horizon Forbidden West yeni bir sürümle beraber PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Complete Edition sürümü PC oyuncularına sunulmaya hazırlanırken platform özellikleri ortaya çıkıyor.
 
Horizon Forbidden West birçok grafik ön ayarına sahip olacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Horizon Forbidden West Complete Edition'ın PC sürümü çok düşükten çok yükseğe kadar değişkenlik gösteren grafik ön ayarlarına sahip olacak. Hem en yeni donanıma sahip olan PC kullanıcıları hem de orta seviyeli PC kullanıcıları bu oyunu en iyi şekilde deneyimleyebilecek.
 
Diğer taraftan ayarları kendi zevkinize göre ayarlayabilecek ve istediğiniz gibi dokuların, gölgelerin, suyun, arazinin ve daha fazlasının kalitesini değiştirebileceksiniz. Bunların yanı sıra kendi görüş alanınızı ayarlayabilecek ve hareket bulanıklığı özelliğini de açıp kapatabileceksiniz. Çok çeşitli grafik ayarlarına sahip olacak PC sürümünde oyunun menüsü içerisinde birçok seçenekle beraber karşılaşabileceksiniz.
 
Beklenen PC sürümleri arasında yer alan Horizon Forbidden West Complete Edition, 21 Mart tarihinde PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler