Horizon: Zero Dawn 1 TB PS4 Bundle Duyuruldu

25.01.2017 02:08 Gazali Çetinkaya

   Sony Interactive Entertainment, PlayStation Blog aracılığıyla 1 TB Horizon: Zero Dawn PlayStation 4 paketini Avrupa bölgesi için duyurdu.
 
   Oyunun Avrupa tarihi ile eş zamanlı olarak çıkış yapacak paket içerisinde; 1 TB PlayStation 4 Slim, Horizon: Zero Dawn ve ek olarak 3 aylık PlayStation Plus aboneliği barındıracak. Fiyatı açıklanmadı, Sony kullanıcıların perakendecilerini kontrol etmeleri gerektiğini söyledi. 
 
   Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak.
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in yine PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği yapım PlayStation Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından forum donanım kullanıcılarına verdiği cevaplar neticesinde Türkçe altyazı veya dublaja sahip olmayacak gibi görünüyor. PlayStation Türkiye, bu konu hakkındaki resmi açıklamayı bir basın bülteni ile bu hafta içerisinde duyuracağını bizimle paylaştı. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 28 Sn önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler