Horizon Zero Dawn 2, PlayStation 5'in Çıkış Oyunlarından Olabilir

09.10.2019 00:02 Özgür Eroğlu

 
28 Şubat 2017'de piyasaya sürülen yılın en iyi oyunlarından biri olan PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen Horizon Zero Dawn'ın ikincisi büyük bir ihtimalle gelecektir. Oyunun sonundaki olay gereği hikaye olarak bir devamı olacak şekilde bitirildi ama bunun dışında böylesine çok satan büyük bir yapımın devamını mutlaka yapacaktır Gueriila Games ve Sony. 
 
Guerilla Games'in yeni açtığı iş ilanları da bu durumu destekler nitelikte. Guerilla Games'in açmış olduğu iş ilanlarında açık dünya yaratma konusunda deneyimli bir tasarımcı, animasyon ve fizik sistemlerinde de deneyimli birilerini arıyor. 
 
Bu iş ilanları insanların aklına direkt olarak Horizon Zero Dawn'ı getirdi. Serinin bir ikinci oyunu mutlaka gelecektir ve etrafta dolanan söylentilere göre Horizon Zero Dawn 2, PlayStation 5'in çıkış oyunlarından olacak. Detaylı ve gerçek bilgileri önümüzdeki süreçte mutlaka göreceğizdir.
 
Ayrıca PlayStation 5'in çıkış oyunu olmasa bile büyük bir ihtimalle Horizon Zero Dawn 2'yi PlayStation 5'te görürüz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler