Horizon: Zero Dawn PC için Duyuruldu, Bu Yaz Geliyor

10.03.2020 18:11 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının başkanı Hermen Hulst, Horizon: Zero Dawn PC versiyonunu resmi olarak duyurdu.

Bu yaz Steam üzerinden çıkış yapacak.

PC versiyonu Complete Edition ana oyun ile birlikte The Frozen Wilds genişlemesini ve daha önce çıkmış indirilebilir içerikleri içerecek.
 
Hermen Hulst konu ile ilgili olarak "Horizon: Zero Dawn'ın bu yaz PC'ye geleceğini doğrulayabilirim. Guerrilla Games'ten stüdyo yönetmenleri Michiel van der Leeuw, JB van Beek ve Angie Smets PC versiyonu hakkında yakında daha fazla bilgi paylaşacak." dedi.
 
"PlayStation'ı nasıl daha fazla kişiye tanıtacağımız ve insanların PlayStation'da neler kaçırdığını göstermemiz açısından bazı yeni fikirlere açık olmamızın önemli olduğunu düşünüyorum. Bazı kişilerin kafasını rahatlatmak için bir AAA özel oyunun PC'ye geliyor olması her oyunu PC'ye getireceğimiz anlamına gelmiyor. Horizon: Zero Dawn'ın PC'ye uyduğunu düşünüyoruz. PC çıkışları için bir planımız yok, konsola %100 sadık kalmaya devam edeceğiz."
 
Hermen Hulst PlayStation 5 ile ilgili olarak "Kendimizi kaliteli özel oyunlar yapmaya ve güçlü hikaye anlatımı olan tek oyunculu oyunlara adadık. Ayrıca neyin işe yaradığını görmek için yeni deneylere ve yeni fikirlere de açık olacağız. Bu, Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının DNA'sının bir parçası." 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Guerrilla Games'in üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn Şubat 2017'de PlayStation 4 için çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler