Horizon: Zero Dawn'da Türkçe Altyazı ve Dublaj Yok

25.01.2017 16:31 Gazali Çetinkaya

   PlayStation 3 neslinin ortalarından beri birçok birinci parti oyunda Türkçe dil desteği ile kullanıcılarının karşısına çıkan Sony, bu yılın merakla beklenen oyunu Horizon: Zero Dawn'da bu geleneğini sürdürecek gibi görünmüyor.
 
   Forum Donanım kullanıcılarının resmi PlayStation Türkiye facebook sayfasından aldığı cevaplara göre PlayStation 4'e özel olarak gelecek Horizon: Zero Dawn'da Türkçe altyazı ve dublaj olmayacağı doğrulandı. 
 
   Forum Donanım kullanıcısı Source tarafından konu hakkında sorulan soruya yanıt şu şekilde oldu. 
 
"Merhaba, Horizon: Zero Dawn, Türkçe desteği olacak mı? Olmayacaksa nedeni nedir? Cevaplarsanız sevinirim."

"Merhaba Barış, Horizon Zero Dawn oyununda Türkçe ve diğer bazı dillerde yerel seslendirme veya altyazı seçeneği sunulmayacak. Bununla birlikte, önümüzdeki dönemde yeni oyunlarımız için yerelleştirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Anlayışın için teşekkürler!"
 
   BSC olarak Sony Türkiye'ye sorduğumuzda ise bu hafta içerisinde bir basın bülteni ile açıklama yapılacağı belirtildi. Geldiğinde sizlerle bülteni de paylaşacağız. 
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. 
forumdonanım

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 322 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler