Horizon: Zero Dawn'dan Bazı Yeni Bilgiler Paylaşıldı

16.08.2015 15:58 Samet Konuksal


    Killzone serisiyle tanıdığımız yapımcı Guerrilla Games'in E3 sırasında Sony ile beraber duyurusunu yaptığı Horizon: Zero Dawn hakkında yeni açıklamalar yapıldı. 
 
   Oyunun baş yapımcısı Mike Norris ilk başta açıklamalarıyla beraber Horizon'da derin bir hikayenin bulunacağını söyledi. Norris, "Oyunumuzun oldukça ilgi çekici bir hikayesi var. Hikayenin ardından insanların kafalarında felsefik sorular birikecek. Aloy kim, insanlık neyin peşinde, neden buradayız gibi sorular bunlardan bazıları. Horizon sadece robotların, dinozorların ve makinalı silahların bulunduğu bir oyun değil." sözlerine yer verdi.
 
    Oyunun içeriğiyle ilgili de bilgiler paylaşan Mike Norris, "Horizon'da birçok gizem öğesi bulunacak. Bir mağaraya girdiğinizde aslında o mağaranın arkasında yaşayan bir tarihin olduğunu farkedeceksiniz. Gizem, Horizon'un önemli bir parçası olacak." açıklamalarını yaptı. Bunun haricinde Norris, Horizon'da gece gündüz döngüsünün bulunacağını ve yükleme ekranının yer almayacağını söyledi. Son olarak Mike Norris, Horizon'da seviye yükselme, eşya üretme, silah ve eşya seçimi yapma gibi şeylerden daha fazla RPG öğelerinin bulunacağını ekledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 9 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler