Horizon: Zero Dawn'ın Türkçe Olması için İmza Kampanyası Başlatıldı

28.01.2017 03:38 Gazali Çetinkaya

   Takip edenlerin bileceği üzere geçtiğimiz günlerde Forum Donanım kullanıcılarının resmi PlayStation Türkiye sosyal medya hesaplarından aldığı cevaplara göre PlayStation 4'e özel olarak gelecek Horizon: Zero Dawn'da Türkçe altyazı ve dublaj desteğinin bulunmayacağını öğrenmiştik. (O habere buradan ulaşabilirsiniz.)
 
   Bu haberinden ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra da oyunun Türkçe olarak sunulması için bir imza kampanyası başlatıldı. Şu anda 115 kişinin destekte bulunduğu imza kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Horizon: Zero Dawn'ın çıkış yapmasına ise bir ay civarında bir süre var ve belki bu kampanya sayesinde çıkışında olmasa bile daha sonra gelecek bir güncelleme veya bir DLC ile Türkçe dil desteği sunulabilir.
 
   Eğer olur da kampanya Horizon: Zero Dawn adına işe yaramazsa en azından destekçi sayısının çokluğu ile bundan sonra PlayStation 4'e özel gelecek olan, örneğin Spider-Man, Days Gone, God of War ve The Last of Us Part II gibi, büyük oyunların Türkçe desteğine sahip olması açısından bir fayda sağlanabilir.
 
   Son olarak merak edenler için PlayStation Türkiye bizlere henüz konu hakkında bir basın bülteni göndermedi. 24 Ocak günü biz oyunun Türkçe olarak gelip gelmeyeceğini sorduğumuzda olumlu veya olumsuz bir cevap vermek yerine  "Selam BSC, Konuyla ile ilgili dönüşü bu hafta basın bülteni ile yapacağız. İyi oyunlar." şeklinde belirtmişlerdi.
 
   Daha önce Killzone oyunları ile tanıdığımız Guerrilla Games'in açık dünya aksiyon rol yapma oyunu türündeki Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 125 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler