"Horizon: Zero Dawn'u Geliştirmek Killzone'dan Çok Daha Zor"

08.09.2015 09:59 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz gece Horizon: Zero Dawn hakkında çok fazla detay verip, gizemini kaçırmamak istediklerini söyleyen Guerilla Games yetkilileri, bu tarz bir oyun geliştirmenin kendi açılarından nasıl olduğunu anlattı.
 
"Stüdyodaki yeni ekiple birlikte, bütün yeniliklerin bir arada toplanmış hali. Tamamen yeni bir oyun, yeni bir tür, açk dünya... Rahatlıktan bir buçuk mil uzakta olmak gibi.
 
Killzone: Shadow Fall'un çıkışından sonra bir çıkış oyunu yapmanın heyecanı içerisindeydik, bunun yaptığımız en zor şey olacağını sanıyordum. Horizon: Zero Dawn ile karşılaştırıldığında Killzone sönük kalır. Oyun her yönden ekip için çok daha zorlayıcı. Ama yeni bir şeyler yapıyor olduğunu bilmek, bunun geliştirici ekip tarafından desteklenmesi ve oyunun başarıya ulaşması bizim için konfordan çok daha önemli."
 
     Konuşmasının devamında Killzone serisinin geleceğine de değinen geliştiriciler henüz çok erken olduğunu ancak seriyi gerçekten çok sevdiklerini dile getiriyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler