Hot Wheels Unleashed - Çıkış Fragmanı

28.09.2021 10:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Milestone'un üstlendiği Hot Wheels Unleashed oyunu artık erken erişime sahip olanlar için mevcut. Dünya çapında ise 30 Eylül'de çıkış yapacak. Oyun, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek.
 
En efsane ve en çok aranan Hot Wheels™ araçları seni bekliyor. Bu araçları tam gaz yarıştırmaya hazır ol. Özel üniforma düzenleyiciyle kişiliğini yansıt ve kalabalığın arasında öne çık. Harika yarışlarda mücadele ederek yeteneklerini göster ve saf eğlenceye hazır ol! Drift at, turboyu doldur ve kendini olağanüstü döngülere bırak. Ama dikkatli ol! Çok yavaş olursan yer çekimi, üzerine düşeni yapar.
 
Zorluk ne kadar fazlaysa zafer de o kadar büyük olur. 2 kişilik bölünmüş ekran modunda arkadaşlarınla yan yana yarış ya da çevrim içi mücadelelerde 12 taneye kadar rakiple karşılaş. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1271700/HOT_WHEELS_UNLEASHED/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 18 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler