Hounds: The Last Hope'un İkinci Sinematik Fragmanı Yayınlandı

18.05.2015 18:46 Alkan Adakaner

 
    Joygame'in Türkçe olarak piyasaya sunduğu oynaması ücretsiz (F2P) shooter oyunu Hounds: The Last Hope'un yeni sinematik fragmanı yayınlandı. Fragmanla ilgili bilgileri aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.
 
    New York saldırı altında! Times Meydanı'nda helikopterler hayatta kalan son kişileri kurtarmaya çalışıyorlar. İnsanlığın son kalelerinden olan New York'un düşmemesi gerekiyor. İnsanlığın son umudu da düşmeden, yardım çağrısına kulak ver.

    Kıyamet sonrası dünyada zombi istilasında hayatta kal ve insanlığı kurtar! Hounds’un resmi internet sitesi için http://www.houndsonline.com/tr/ sayfasını ziyaret edin.

Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hounds: The Last Hope Platformlar: PC Geliştirici: Netmarble Games Dağıtıcısı: Netmarble Games Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler