Hudson, Konami'nin Sosyal Oyun Geliştiricisi Oldu

Bomberman'ın bir sosyal ağ oyunu gelir mi?
09.03.2011 12:26 Alkan Adakaner


     Konami tarafından hisselerinin tamamı satın alınan Hudson Soft, bir süre önce Amerika'daki şubelerini kapatmıştı. Bundan sonra sadece Japonya'da faaliyet gösterecek olan şirketin oyun geliştirme politikasında da değişiklik yaşanacak.
 
      Ortaya çıkan bilgilere göre Hudson Soft bundan sonra Konami'nin sosyal ağ oyunlarından sorumlu bölümü olarak çalışmalarına devam edecek. Yeniden yapılanma sürecinde 40 kişiyi de işten çıkaran firma henüz yeni bir oyun duyurmadı.
 
      Sosyal ağ oyunlarındaki büyük pastada pay almak isteyen Konami'nin çok köklü bir geçmişe sahip bir firmayı bu yöne kaydırması belki şirket için iyi bir adım, ama biz oyuncular için öyle değil.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler