Hulk Hogan'ın Kinect Oyunu Duyuruldu

Etraftaki objeleri alarak rakiplerinizin kafasında parçalayabileceksiniz.
28.05.2011 12:59 Gökhan Yılmaz

 
     Sarı devi özlediyseniz Majesco Games'in sizin için bir duyurusu var. Xbox 360 ve Kinect kontrolcüsü için Hulk Hogan isimli yeni bir Amerikan güreşi oyunu duyuruldu.
 
     Hulk Hogan's Main Event ismindeki oyunda Hulk Hogan'ın vereceği eğitimlerle güreş dünyasına adımınızı atacak ve kalabalığın alkışlayacağı, çığlık atacağı yeni bir yıldız olacaksınız. Hogan'ın kendine has hareketlerini ve kombolarını öğrendikten sonra bunları ringte rakiplerinize karşı uygulayacaksınız. Oyunda 30'dan fazla kombo olacağı belirtiliyor.
 
     Kendi eşsiz karakterinizi yüz hatlarından dövmelerine, kıyafetinden ringe giriş müziğine kadar kişiselleştirebileceksiniz. Stadyumdan jimnastik salonuna kadar farklı yerlerden oluşmuş 9 değişik ringte çıkacağınız güreşlerde devasa kalabalıklar sizi izliyor olacak. İsterseniz turnuva moduna dahil olabilecek ve ikili takımlar halinde güreşebileceksiniz (Tag-team).
 
     Hulk Hogan's Main Event'in henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hulk Hogan's Main Event Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Panic Button Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler