Human Element İlk Olarak Ouya'ya Çıkacak

20.07.2012 02:49 Samet Konuksal


   Robert Bowling'in kurduğu Robotoki'nin geliştiriciliğini yaptığı Human Element, yeni nesil konsollara duyurulan ilk resmi oyun olmasıyla dikkat çekmişti. Fakat Human Element, yeni nesil konsollardan önce ön hikayesiyle birlikte Ouya'ya geliyor.
 
   Bugün yaptığı açıklamada Bowling, "Robotoki olarak Ouya'nın geliştirici ekibiyle yakın mesafeli çalışacağız ve Human Element'in ön hikayesini ana oyundan önce Ouya'ya özel sunacağız. Böylelikle oyuncular da, kendilerini nasıl bir şeyin beklediğini görmüş olacak." sözlerini söyledi.
 
   Ayrıca Bowling, Robotoki olarak tamamaen Ouya düşüncesinin arkasında olduğunu ve kendisinin de Kickstarter üzerinden 10.000 dolar bağış yaptığını ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Human Element Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Robotoki Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 10 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 12 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler