Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi

18.04.2024 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Human Fall Flat serisinin yeni oyunu Human Fall Flat 2 açıklanan detaylara göre 2026 yılına ertelendi. Yayıncılığını Devolver Digital'in üstlendiği yapım en son yayınlanan yıllık mali raporunda yeni bir gecikme yaşıyor.
 
Human Fall Flat 2 yeni fizik motoruna sahip olacak 
 
 
 
Normal şartlarda 2025 yılı içerisinde yayınlanması planlanan Human Fall Flat 2 bir senelik büyük bir erteleme yaşıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyuna eklenecek olan çok fazla içerik bulunuyor ve en iyi şekilde hayranlara hitap etmesi planlanıyor.
 
Devam oyunu ilk oyunun da geliştiriciliğini üstlenen No Brake Games tarafından geliştiriliyor. Ancak ilk oyunun aksine yayıncılığını Devolver Digital üstleniyor (İlk oyunun yayıncısı Curve Digital'di).
 
Bildiğiniz üzere Human Fall Flat 2 Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen Devolver Direct 2023 etkinliğinde PC platformu için duyuruldu. Aynı zamanda bu duyuruya yeni bir tanıtım fragmanı eşlik etti. Yeni fizik motorunun ve mekaniklerin yer alacağı oyunun ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler