Humble 2K Bundle'a XCOM Complete Pack Eklendi

17.07.2014 00:53 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz haftalarda Humble Bundle kampanyası dahilinde sevilen 2K oyunları oldukça iyi bir fiyattan satışa çıkmıştı. BioShock, The Bureau: XCOM Declassified, The Darkness II, BioShock 2, Mafia II ve Spec Ops: The Line, XCOM: Enemy Unknown ve BioShock: Infinite gibi oyunların bulunduğu bu pakete beş yeni oyun eklendi.
 
     Bildiğiniz gibi ortalamanın üstünde bir fiyat ödediğiniz taktirde BioShock 2, Mafia II ve Spec Ops: The Line'a sahip olabiliyordunuz. Bu oyunlar arasına XCOM Complete Pack de eklendi. Bu paketin içinde klasik XCom oyunları XCOM: UFO Defense, Terror from the Deep, Apocalypse, Interceptor ve Enforcer bulunuyor.
 
     Eğer tüm bu sekiz oyuna sahip olmak istiyorsanız ortalama üzeri bir fiyat vermeniz yeterli. Şu an için ortalama fiyat 8.15 dolar yani yaklaşık 17 TL. Humble 2K Bundle'a buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
XCOM: Enemy Unknown Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler