Humble AGDQ 2015 Bundle'da Yeni Fırsatlar

04.01.2015 22:31 Ömür Gencer


       Birden fazla oyunu oldukça uygun fiyatlara oyunculara sunan, aynı zamanda oyuncuların yardım kuruluşlarına bağış yapmasını sağlayan Humble Bundle'da yeni bir kampanya başladı. Bu seferki Humble Bundle oyuncuların Awesome Games Done Quick etkinliğiyle ilgili. Bu etkinlikte bir hafta boyunca dünyanın en iyi oyuncuları istedikleri oyunları en kısa zamanda bitirmeye çalışıyorlar (speedrun). 
 
       Humble AGDQ 2015 Bundle fırsatında 6 dolar altında bir ödeme yaparsanız; Duke Nukem 3D: Megaton Edition, Shadow Warrior Classic Redux, Oddworld: Abe's Oddysee ve Volgarr the Viking'e sahip olabilirsiniz. Eğer 6 dolar üzeri bir ödeme yaparsanız bu oyunların arasına Twitch Turbo 30-Day Subscription, Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut, SpeedRunners (Early Access), SpeedRunners - YouTuber Packs 1 & 2 katılıyor.
 
      Eğer 10 dolar üstünde bir para bağışlarsanız da Escape Goat 2 ve Xsplit Premium 3 aylık üyeliğine sahip olabilirsiniz. Son olarak 30 dolar üstü bir ödeme yaparsanız içinde t-shirt ve rozetler bulunan Humble AGDQ '15 Merch adlı paket sizin olabilir. Bahsettiğimiz kampanyanın sitesine buradan, Awesome Games Done Quick etkinliğini ise buradan canlı olarak takip edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Volgarr the Viking Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Crazy Viking Studios Dağıtıcısı: Adult Swim Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler