Humble Bundle Weekly Sale'de Ritmi Yakalayın

21.03.2014 09:05 Samet Basri Taşlı


     "Ne kadar isterseniz o kadar ödeyin" sloganıyla bilinen Humble Bundle sitesinin bu haftaki Weekly Sale paketi ortaya çıktı.
 
     1$ ödeyerek alabileceğiniz normal paket içerisinde Symphony, Sequence ve Bit.Trip Runner bulunuyor. Özellikle Gaijin Games tarafından çıkartılmış olan Bit.Trip Runner'ı mutlaka denemenizi öneriyoruz.
 
     6$ ödeyerek satın alabileceğiniz pakette ise üstteki oyunlara ek olarak Beat Hazard Ultra, Retro/Grade ve PC kullanıcılarının iyi bildikleri ritm oyunlarından birisi olan Audiosurf'ün sahibi olabilirsiniz.
 
     Şimdiye kadar 16.000 adet satılan bu paketlerden birini almak istiyorsanız, yeni kampanyaya kadar 6 gün daha vaktiniz var. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler