Humble Bundle'da SEGA Oyunlarında Büyük Fırsat

25.11.2014 22:36 Ömür Gencer


     Oyuncuların gözdesi haline gelen Humble Bundle kampanları bildiğiniz gibi pek çok oyuncunun uygun fiyatlardan oyun sahibi olmasına olanak tanıyor. Bu kampanyaların yeni konuğu ise SEGA oyunları oluyor.
 
      Humble SEGA Bundle kampanyasıyla en az bir dolar ödeyerek Dreamcast Collection, Nights into Dreams,  Sonic & All-Stars Racing Transformed oyunlarına ve Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC Total War: Rome II - Caesar in Gaul DLC, Football Manager 2015 için Miles' Tactic DLClerine sahip olabilirsiniz.
 
       Eğer ortalama fiyattan (şu an itibariyle 3.27 dolar) daha yüksek bir ücret öderseniz Empire: Total War ve Company of Heroes 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West oyunlarına sahip olabilirsiniz. 
 
       Son olarak eğer 12 dolardan fazla ödeme yaparsanız da Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai sizin olacak. Bahsettiğimiz kampanyaya ilerleyen günlerde yeni oyunların ekleneceğini belirtelim. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Empire: Total War Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 6 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler