Humble Bundle'dan Roguelike Oyunlara Paket

23.01.2014 21:20 Samet Konuksal


    Belli oyunları bir araya toplayıp paket halinde satan Humble Bundle serivisinin haftalık yeni paketi belli oldu. Humble Bundle'dan Roguelike tarzındaki oyunlara yeni paket sunuldu.
 
    Roguelike tarzını bilmeyenler için özetlemek gerekirse, bu tip oyunlarda her seferinde farklı bölümlerle karşılaşıyorsunuz. Karakteriniz ise sadece tek oynayış boyunca size eşlik ediyor. Öldüğünüzde kimi oyunlarda karakteriniz tamamen ölüyor ve sonrasında oynanılmaz hale geliyor, kimi oyunlarda ise sadece eşyalarınızı ve geldiğiniz seviyeyi kaybediyorsunuz. Roguelike oyunları zorlayıcı bir tür olduğundan, müptelalıları da epey çok.
 
    Humble Bundle'ın paketinde toplam 6 oyun yer alıyor. Bu oyunlar Paranautical Activity, Dungeons of Dredmor, 'Hack, Slash, Loot', The Binding of Isaac + Wraith of the Lamb, Teleglitch ve Sword of the Stars. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Binding of Isaac Platformlar: PC PS4 VITA Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Team Meat Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler