Humble Indie Bundle 6, Dolu İçeriğiyle Karşınızda!

20.09.2012 00:44 Samet Konuksal


    Humble Indie Bundle kampanyaları, gözde olan çoğu bağımsız yapımı PC oyuncularına kazandırmıştı. Bu kampanyanın altıncı paketi satışa sunuldu.
 
    Humble Indie Bundle 6 ile beraber, istediğiniz fiyatı ödeyerek erişebileceğiniz oyunlar arasında Rochard, Shatter, Space, Pirates and Zombies, Torchlight ve Vessel gibi kaliteli yapımlar yer alıyor. Ortalamanın üstünde bir fiyatla paketi satın alırsanız bir diğer yapım Dustforce'a da erişebiliyorsunuz. Şu an ortalama fiyat $5.77 olarak gözüküyor.
 
    Listeden de görebileceğiniz üzere RPG hayranlarını mutlu edecek Torchlight, strateji severleri kendine bağlayacak S.P.A.Z. ve mini eğlence arayanlara keyifli vakitler sunacak olan Shatter, paketi oldukça değerli kılıyor. Satın alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler