Humble Weekly Bundle'a Bilim Kurgu Tarzı Oyunlar Konuk Oluyor

01.08.2014 13:25 Ömür Gencer


      Birden fazla oyunu paket halinde oldukça makul fiyatlara satıp yardım kuruluşlarına bağış yapmamızı sağlayan Humble Bundle'ın haftalık indirimi Humble Weekly Bundle'ın bu haftaki konuğu bilim kurgu tarzı oyunlar oluyor.
 
      6 dolar aşağısı bir bağış yaptığınızda  Velocity Ultra, Cosmic DJ (Steam Erken Erişim'de) ve  QUBE oyunlarına sahip oluyorsunuz. Bağışladığınız miktar 6 dolar veya üstü olursa bu oyunlar arasına The Fall, Strike Suit Infinity ve Strike Vector oyunları ekleniyor. Eğer 15 dolar veya üstü bir bağış yaparsanız da tüm bu oyunlarla birlikte The Last Federation'a da sahip oluyorsunuz. 

      Bilim kurgu tarzı yapımları seviyorsanız bu kampanyayı kaçırmamanızı öneririz. Humble Weekly Bundle'a buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler