Humble'da Square Enix Oyunlarına Büyük Fırsatlar

22.12.2015 21:44 Ömür Gencer

     
       Steam kış indirimlerinin başlamasıyla pek çok oyuncu satın alacak oyunları araştırmaya başlamışken Humble'da oldukça güzel bir kampanya başlattı. Humble Square Enix Bundle 3 adlı bu kampanyayla başarılı Square Enix oyunlarını oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
 
      Kampanyaya en az 1 dolar bağış yaparak The Last Remnant, Life is Strange'in ilk bölümü, Tomb Raider I, II, III ve Murdered: Soul Suspect'e sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 3,87 dolar) Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Just Cause Collection, Front Mission Evolved, Gyromancer, Yosumin, Just Cause 3 için %20'lik indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Bu bölüme daha fazla oyunun ekleneceğini belirtelim. 
 
      Son olarak 13 dolar ve üzeri bir bağış yaptığınızda tüm bu oyunların arasına Lara Croft & the Temple of Osiris, Tomb Raider GOTY Edition ve Hitman Absolution da ekleniyor. Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Murdered: Soul Suspect Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Airtight Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler