Humble'dan Yeni Bir Abonelik Sistemi: Humble Monthly

01.10.2015 23:46 Ömür Gencer


       Düzenlediği kampanyalarla hem oyuncuları sevindiren hem de çeşitli yardım kuruluşları için bağış toplayan Humble yeni bir üyelik sistemi duyurdu. Humble Monthly adını alacak bu yeni sistemde üyelere her ay yeni oyunlar verilecek.
 
      Firma yayınladıkları açıklamada sistemi şöyle tanıttı: "Bu yeni hizmeti oluştururken amacımız geliştiricilere yeni oyunlarını tanıtma imkanı verirken, sıkı Humble hayranlarına alıştığımız "istediğiniz kadar ödeyin" sisteminin dışında bir şey sunmak." Humble Monthly üyesi olmanın bedeli aylık 12 dolar olacak. Firma, aylık sabit bir fiyata sahip olmanın sonucu olarak oyunculara daha önce Humble Bundle'da sunamadıkları oyunları sunabileceklerini dile getiriyor.
 
      Humble Monthly'nin ilk oyunları 6 Kasım'da tüm üyelerine gönderilecek. Firmanın bu sistemden sahip olduğu aylık gelirlerin %5'inin yardım kuruluşlarına verileceğini belirtelim. Şimdiden bu sisteme abone olursanız Legend of Grimrock 2'ye hemen sahip olabilirsiniz. Sisteme buradan abone olabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler