Hunt: Showdown Kapalı Alfa Testi Ocak 2018'de Başlayacak

24.12.2017 20:47 Gazali Çetinkaya

 
   Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, Hunt: Showdown kapalı alfa testinin Ocak 2018'de başlayacağını duyurdu.

   Crytek, ağır PvE elementlerine sahip rekabetçi birinci şahıs PvP canavar avcısı oyunu Hunt: Showdown için birden fazla kapalı alfa testi yapmayı planlıyor. Eğer daha önce kayıt olmadıysanız buradan olup şansınızı deneyebilirsiniz.

   Geliştirici ekipten Fatih Özbayram geçtiğimiz ay yaptığı bir açıklamada kapalı alfa testi hakkında şu şekilde konuşmuştu: "Kapalı alfa oyunculardan geri bildirim almak için ilk şansımız olacak ve oyunla nasıl etkileşime gireceklerini görecek olmaktan dolayı gerçekten çok heyecanlıyız. Sınırlı sayıdaki oyuncularla yapılan ilk testlerden sonra her aşamada daha fazla test kullanıcısı davet etmeyi planlıyoruz. Bu, topluluğumuzla yakın bir ilişki kurmanın ve geri bildirimlerinizi geliştirme sürecine entegre etmenin ilk adımı, erken erişim sırasında buna devam etmeyi—ve yoğunlaştırmayı—planlıyoruz."

   Hunt: Showdown PC için geliştiriliyor ve erken erişime gelmesi planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler