Hunt: Showdown'ın Yeni Haritası Shrek'in Evini içeriyor

14.07.2021 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Crytek, Hunt: Showdown için yeni bir haritayı PC test sunucularında yayınladı. Yeni harita Shrek'in evi de dahil birçok yeri içeriyor. Harita bu yaz tüm sunucularda yayınlanacak.
 
Üç yıl içerisinde yayınlanacak olan ilk haritada yer alan yeni mekanlardan bazıları ise şu şekilde:
 
- Hapishane
- Su Değirmeni - Ağlayan Taş Değirmeni
- Kilise
- Kömür Madeni – Kingsnake Madeni
- Balık Çiftliği  
- Ahşap Kale - Bolden Kalesi
- Tersane – Darin Tersanesi 
 
Oyun hakkında
 
Takvimler 1895 yılını gösterirken Louisiana Nehir Kolu'nu doldurup taşan vahşi, ürkütücü canavarları öldürmekle görevlendirilen bir Avcıyı oynuyorsun. İster tek başına oynayabilir ister iki veya üç kişilik takımlar kurabilirsin. Hedefinin izini sürmene yardımcı olacak ve seni aynı ödülü avlayan diğer Avcılardan bir adım ileri taşıyacak ipuçları bulman gerekiyor. Hedefini öldürüp defnet, ödülü topla ve müsabakaya hazırlan! Ödülü kazandığında haritadaki diğer Avcılar ödülü senden almak için peşine düşecek. Kimseye merhamet gösterme. Karanlık ve acımasız bu dünyada dönemden ilham alan dehşet verici silahları kuşanarak Kan Kudretin için mücadele et, seviye atla, yeni ekipmanlar topla, tecrübe ve altın kazan. 
 
Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunt: Showdown Platformlar: PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Crytek Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 11 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler