Hunted: Demon's Forge'ta Karakterlerin Tanıtımı

Caddoc ve E'lara'nın çok vahşi bir ikili oldukları kesin
24.03.2011 16:53 Alkan Adakaner


      inXile tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanacak olan Hunted: Demon's Forge'un yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda takım olmanın önemi üzerinde durulmuş.
 
       Caddoc ve E'lara adlı karakterleri yöneteceğimiz oyunda Caddoc ağır silahlar kuşanan ve yakın dövüşte etkili olan bir karakterken, E'lara ise uzak mesafeli dövüşlerde ustalaşmış. İkisi bir araya geldiğinde ise çok daha ölümcül oluyorlar.
 
      Bu videoda da gördüğünüz üzere co-op desteği ile gelecek oyun bu özelliği ile büyük beğeni toplayabilir. 3 Haziran'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak oyunun yeni videosu aşağıda bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hunted: The Demon's Forge Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler