Hüzünlü Bir Kısa Film: İkinci Oyuncu

14.04.2016 13:01 Gökhan Yılmaz

 
     Yarış oyunlarındaki Ghost özelliğini biliyorsunuzdur. Size daha önce oynayıp rekor kıran oyuncunun hayaleti ile yarışma şansı sunar. Böylece onu yarış pistinde izleyerek nerelerde ne yaptığını görebilir ve kendi sürüşünüzü ona göre ayarlayabilirsiniz. Fakat bir oyuncunun yapmış olduğu video sizin bu hayalete bakış açınızı değiştirecek.
 
    Kısa film olarak çekilen hikayede bir oyuncunun 4 yaşında babasıyla Xbox üzerinde Rally oyunu oynaması konu alınmış. 6 yaşındayken babasını kaybeden bu oyuncu konsola 10 yıl boyunca dokunmaz. Bir gün tozlar içerisinden konsolu çıkartır ve içerisindeki Rally oyununu oynamaya başlar. Nostalji fırtınası ve hüzünlü anılar ile geçeceğini düşündüğümüz olay bir anda beklenmedik bir sahne ile devam eder: Babasının hayaleti. Rally oyununda babasının yapmış olduğu rekor sayesinde onun hayaletiyle yarışmaya başlar. Sürekli daha iyi oynamaya çalışıp sonunda onu geçer ama bitiş çizgisinde bekleyerek onun birinci olmasını bekler. Neden mi? Babasının hayalet oyun kaydı silinmesin diye.
 
    Kısa filmi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler