Hyrule Warriors: Age of Calamity Nintendo Switch için Duyuruldu

08.09.2020 17:19 Gazali Çetinkaya

 
The Legend of Zelda: Breath of the Wild'daki olaylardan bir asır önce, Great Calamity meydana geldi. Hyrule, krallığı sonsuza dek değiştiren kötü bir güç tarafından harap oldu ve karanlığa gömüldü. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'da Great Calamity'e değinilirken, hayranlar bu felaket olaydan önce olanları hiç deneyimlememişti… şimdiye kadar.
 
20 Kasım'da Nintendo Switch için özel olarak piyasaya sürülecek Hyrule Warriors: Age of Calamity'de oyuncular, Hyrule yok edilmeden önce unutulmaz yerlerinde destansı savaşlara katılacak ve Great Calamity gerçekleşmeden önceki zamana taşınacaklar. Oyunda, Link ve Zelda gibi The Legend of Zelda: Breath of the Wild’dan tanınan yüzlerin yanı sıra Hyrule Warriors serisinde ilk kez oynanabilecek olan dört Şampiyon gibi diğer tanınmış karakterler bulunuyor.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity, Hyrule Warriors ve Fire Emblem Warriors hayranlarının aşina olacağı aksiyon dolu bir oynanışa sahiptir. Kombolar gerçekleştirmeye ve üst düzey özel yeteneklere odaklanan oyun, hızlı tempolu ve stratejiktir, The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile doğrudan bağlantılı yoğun, kesintisiz bir aksiyon oyunu arayan oyuncular için mükemmeldir. Ek olarak oyun, Great Calamity olaylarını, ilişkilerini ve dramatik anlarını büyüleyici ayrıntılarla anlatan derinlemesine bir hikaye sunuyor.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan bol miktarda ilham alıyor. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan Link ve Zelda gibi birçok karakter oynanabilir. Oyuncular sadece Hyrule'u savunmak için düşman sürülerini yok etmekle kalmayacak; ayrıca çevredeki bulmacaları çözecek, silahların ve becerilerin kilidini açacak, toplanan malzemelerle zanaat yapacak, eşya almak için mağazaları ziyaret edecek ve hayranların The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan tanıyacağı Sheikah Slate'in gücünü kullanacaklar.
 
Nintendo eShop'ta oyunu ön sipariş veren oyuncular, Link için oyun içi bonus silah olarak Lucky Ladle alacaklar.
 
Duyuru fragmanı:
 
 
Geliştirici videosu:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyrule Warriors: Age of Calamity Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler