Hyrule Warriors: Age of Calamity için Expansion Pass Duyuruldu

18.02.2021 05:44 Gazali Çetinkaya

 
Omega Force, Hyrule Warriors: Age of Calamity için Expansion Pass duyurdu.
 
Expansion Pass fiyatı $19.99 ve iki indirilebilir içerik paketini içerecek. Ön sipariş bonusu Link için iki yeni kostüm.
 
İlk indirilebilir içerik paketi Haziran ayında çıkacak ve genişletilmiş karakter kadrosu, yeni silah tipleri, Royal Ancient Lab'te yeni görevler ve yeni zorlu düşmanlar ekleyecek.
 
İkinci indirilebilir içerik paketi ise Kasım ayında gelecek ve yeni karakter süsleri, yeni yerler, genişletilmiş karakter kadrosu ve mevcut karakterler için yeni savaş yetenekleri ekleyecek.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity, oyuncuları The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın bir asır öncesine, Great Calamity olaylarına geri götürüyor. Musou tarzı hack-and-slash aksiyon oyunu oyuncuların Link, Zelda ve dört şampiyon Daruk, Mipha, Revali ve Urbosa karakterlerinin kontrolünü üstlenmesine olanak tanıyor.

Expansion Pass duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyrule Warriors: Age of Calamity Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler