Hyrule Warriors'ta İki Kişilik Co-Op Modu Bulunacak

22.05.2014 01:08 Ömür Gencer


      Klasik Zelda yapısından uzaklaşarak Dynasty Warriors temasıyla karşımıza çıkacak olan Hyrule Warriors için yeni bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan bilgilere göre oyunda 2 kişilik co-op modu bulunacak. Co-op modunda bir oyuncu Wii U Gamepad üzerinde bulunan ekranı kullanırken diğer oyuncu da oyunu televizyondan takip edecek. Gelen bir diğer bilgi ise Link dışında oynanabilir olacak diğer karakterler hakkında. Link'in yine ana karakterimiz olacağı oyunda Impa'yı da yönetebileceğiz.
 
     Hyrule Warriors'un savaş sisteminde Legend of Zelda serilerinden alışık olduğumuz tek düşmana kilitlenme özelliği bulunacak. Şu an için geliştirilme sürecinin %70'i tamamlanan oyun, Japonya için 14 Ağustos'ta çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyrule Warriors Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler