Hyrule Warriors'un Özel Paketinde Link'in Taktığı Kaşkol Bulunuyor

05.08.2014 13:13 Ömür Gencer


     The Legend of Zelda evreninde geçecek aksiyon oyunu olan Hyrule Warriors için geçtiğimiz günlerde bir sunum yapıldı. Bu sunumda oyunun sınırlı sayıdaki özel sürümü detaylandırıldı. Bu özel sürümün içinde oyunun yanında bir de oyunculara Link'in oyunda kullandığı mavi atkı yer alıyor.
 
     Sadece  Avrupa özel sürümünde bulunan bu atkının üzerinde The Legend of Zelda serisinde görmeye alışık olduğumuz Hylian arması yer alıyor. Atkının gerçekten hoş göründüğünü söyleyebiliriz. Paketin Japonya sürümünde ek içeriğin LCD Triforce masa saati olduğunu hatırlatalım.
 
     Bunun yanında bu sunumda  Zant ve Ghirahim'ın da oyunda yer alacağı duyuruldu. Böylece oyunda göreceğimiz karakterler listesi şu hali aldı:  Link, Princess Zelda, Impa, Midna, Sheik, Agitha, Darunia, Princess Ruto, Zant, Fi, Ghirahim ve Lana. Bu karakterlerin her birinin farklı kostümleri olacağını da belirtelim. Bu kostümler için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hyrule Warriors Platformlar: Wii U Geliştirici: Tecmo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Haziran Ayının PlayStation Plus Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Amazon, Like a Dragon: Yakuza Dizisini Duyurdu! 2 Saat önce Summer Game Fest Sunumu Bu Yıl Çıkacak Oyunlara Odaklanacak 3 Saat önce Xbox Game Pass Kütüphanesinden Haziran Ayında 5 Oyun Ayrılıyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS, Dünyaca Ünlü Grup NewJeans ile İş Birliği Yaptığını Duyurdu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler