ICO Collection'da Bulunacak Extra İçerikler Şunlar

The Last Guardian'dan önce ICO Collection'ın raflarda olması müthiş bir zamanlama örneği.
21.07.2011 00:04 Levent Polater

 
    Sony'nin ürün pazarlama departmanın yetkililerinden Brian Dunn, ICO & Shadow of the Colossus Collection hakkında müjdeyi verdi.
 
    Playstation 3'e özel olarak gelen bu paketin içinde bulunacak özel içeriklerin perdesini kaldıran Dunn'ın ağzından şu sürprizler çıktı:
 
- 2 XMB Dinamik teması (Biri ICO, diğeri ise Shadow of the Collossus için)
 
- ICO, Shadow of the Collossus ve The Last Guardian için özel video içerik
 
    Şimdilik söylenenler bunlar. İleride daha fazla bilginin verileceği de belirtilmiş. Unutmadan, bu çok özel koleksiyon paketi 1080p HD ve 3D destekli olarak raflardaki yerini alacak. PSN Trophy desteği de sunacak olan oyun, 39.99 dolara 28 Eylül'e göz kırpıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler