ICO & Shadow of the Colossus Collection Satışları

ICO serisi oyun dünyasının en kaliteli yapımlarından birisi olma özelliğini taşıyor
14.10.2011 16:10 Alkan Adakaner

 
     Amerika'da Eylül ayının oyun ve konsol satış rakamları açıklandı. NPD'nin açıkladığı listede bildiğiniz gibi en çok satan 10 oyun gösteriliyor. Üstelik uzun süredir bu oyunların ne kadar sattığı değil, sadece listede kaçıncı sırada olduğu bilgisi veriliyor.
 
    NPD'nin verdiği listede ilk 10'da yer almayan ICO & Shadow of the Colossus Collection'ın satışları ile ilgili bilgiler neyse ki açıklandı. Buna göre PS2'deki iki ünlü oyunun bulunduğu paket ilk günlerinde 92.000 adet sattı.
 
     Bu rakam size çok az görünebilir, ama ICO & Shadow of the Colossus Collection'ın 27 Eylül'de piyasaya çıktığını da belirtelim. Önümüzdeki ay bu pakete gösterilen ilgi hakkında daha detaylı bilgilere sahip olacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler