ID Software: Rage'in Senaryo Modu 15 Saat Sürüyor

Rage, grafikleri ile şimdiden oyuncuların büyük beğenisini topladı
06.04.2011 07:33 Alkan Adakaner


      Bu yıl sonunda çok önemli oyunlar raflardaki yerini alacak. Bu oyunlardan hangisini seçsek diye zorlanacağımız kesin, ama bir tanesi var ki herkesin gözü bu oyunda. ID Software'in geliştirdiği "Rage"ten bahsediyoruz.
 
      Peki Sand-box (serbest dünya diyelim) öğelerine sahip Rage'in senaryo modu ne kadar sürecek? Bunun yanıtını oyunun yaratıcı yönetmeni Tim Willits verdi.
 
    Willits'in açıklamasına göre Rage'i tamamlamak 15 saat sürecek. Bu bir FPS oyununa göre oldukça uzun bir süre. Çoğu FPS oyunu bunun yarısı kadar bir sürede tamamlanıyor. Yine de bir sand-box oyuna göre normal bir süre olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler