INDUSTRIA 30 Eylül'de Çıkış Yapacak

15.09.2021 20:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Bleakmill, gerçeküstü anlatıma sahip birinci şahıs nişancı oyunu Industria'nın 30 Eylül'de Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında 
 
INDUSTRIA, soğuk savaşın henüz bitmediği dönemlerde, kendini unutulmuş bir paralel evrende bulduğun klasik birinci-şahıs shooter oyunudur. 
 
9 Kasım 1989, Berlin sokakları insan kaynıyor. 40 yıllık bölünmenin ardından binlerce araç Alman iç sınırını geçiyor. Duvar açık ve devlet henüz olan bitenden bihaber durumda. Bu sırada Doğu Berlin yakınlarındaki bir araştırma tesisinde bir adam kayboluyor. O adam senin iş arkadaşın Walter. Geç gelen mesajı üzerine kanıtların çoktan devlet adamları tarafından yok edildiği ofise dönüyorsun. Walter’in araştırması hakkında öğrendiklerin seni tesisin ve kâinatın merkezine, zamanın sabit kaldığı yere götürüyor. Peki sır perdesi ne zaman açılacak? Gördüğün bütün o korkunçluklar ve sorumlularının bilinmezliği sonunda seni tuhaf ve bir o kadar da tanıdık bir dünyanın derinlerine çekecek. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1172650/INDUSTRIA/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler