IO Interactive'in Heyecan Verici Bir Projesi Var

Hitman'de soğuk kanlı bir katil olmak zorundasınız
23.02.2011 15:35 Alkan Adakaner


      Hitman ve Kane & Lynch adlı seriler ile tanıdığımız IO Interactive yepyeni bir proje üzerinde çalışıyor. Üstelik bu proje öyle sıradan bir çalışmadan ibaret değilmiş.
 
      Firmanın yeni iş ilanında 7 eleman alınacağı açıklandı ve bu kişiler "firmanın tarihinin en heyecan verici oyunlarından birisi" üzerinde çalışacaklar. Danimarkalı geliştiricinin iş ilanında açık alanlardan birisinin de "baş karakter tasarımcısı"olması dikkat çekici.
 
      Firmanın 10 yıllık tarihindeki en önemli oyunlardan birisinde çalışacak "Baş karakter tasarımcısı" olağanüstü bir aday olmasını isteyen IO Interactive bakalım isteğine kavuşacak mı?

      Stüdyonun geçen yıldan bu yana Hitman 5 üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Şu ana kadar kesin bir bilgi ortaya çıkmasa da, eğer IO Interactive karşımıza Hitman 5'le çıkarsa bu hiç de şaşırtıcı olmayacaktr.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kane & Lynch 2 : Dog Days Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler