"I Am Alive Oyun Dünyasında Yeni Bir Soluk Olacak"

Harabeye dönmüş bir şehirde ailesini bulmaya çalışan Adam Collins. Peki ona yardımcı olacak mısınız?
01.11.2011 00:07 Samet Konuksal


     Duyurulmasının ardından sesi soluğu çıkmayan, birkaç hafta önce yepyeni bir videoyla geri dönüş yapan I Am Alive, bu sefer kesin olarak geliyor gibi. Bu kadar uzun süreden beri neden haber alamadığımızın bilinmemesi bir kenarda kalsın, oyunun yapımcıları I Am Alive'in farklı olacağı görüşünde.
 
     I Am Alive'in yönetmeni Stan Mettra, "I Am Alive'in oyun dünyasında yepyeni, farklı bir deneyim olacağını düşünüyoruz." açıklamasını yaptı. Post-apokaliptik bir dünyada geçen I Am Alive'da korku öğeleri yer almasına rağmen, ne zombiler bulunuyor ne de mutantlar.
 
     Mettra sözlerinin devamında, "I Am Alive tamamen gerçeğe dayalı. Zombiler veya uzaylılar yok. Oyunun tasarım aşamasında sıradanlaşmış yapılardan uzak kalmaya çalıştık." şeklinde konuştu.
 
     PC sürümü iptal olan I Am Alive, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak. Konsol sürümlerinin çıkışından sonra Ubisoft'dan PC'cilere bir sürpriz gelir mi bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 8 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler