I Am Alive'dan Haber Var!

I Am Alive ilginç konu ve yapısı ile en çok merak edilen oyunların başında yer alıyor.
02.08.2009 19:15 Ersin Kılıç

E3 2008'de yayınlanan videosu ile herkesi kendisine hayran bırakan I Am Alive'a ait konsept tasarımları ve ekran görüntleri yayınlandı. Bu ekran görüntüleri her ne kadar oynanışa ait olmayıp, çevre detayları ile ilgili olsa da oyun için ufak bir izlenim kazanmamızı sağlıyorlar.
 
Assasin's Creed ile oldukça ön plana çıkan Jade Raymond'un yeni oyununda Chicago'daki felaket sonrası hayatta kalmaya çalışan Adam Collins'i canlandıracağız. Adam yerle bir olan şehirde hayatta kalmaya çalışırken aynı zamanda kız arkadaşını da aramaya koyulacak.
 
Darkworks'un yapımına devam ettiği I Am Alive, Ubisoft tarafından dağıtılacak. Oyunun çıkış tarihi ise 2010 sonu olarak tahmin ediliyor.
 
Oyun için yayınlanan yeni ekran görüntüleri ve konsept tasarımlarına bakmak için tıklayınız.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 44 Dk önce Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 6 Saat önce UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 7 Saat önce Nexon, The First Descendant İçin Yeni Hikaye Fragmanı Yayınladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler