I Am Alive'dan Yeni Bir Video Daha Yayınlandı

15.12.2011 20:02 Samet Konuksal


     Ubisoft'un indirilebilir oyunların piyasasına yönelik yaptığı atılımların meyvelerinden olan I Am Alive, geçtiğimiz günlerde PC için iptal edilmiş, konsollar için ise ertelenmişti. Ertelenmesinden bu yana ismini pek göremediğimiz oyuna, bir video yayınlandı.
 
     I Am Alive'ın bu videosuna baktığımızda, video oyunu bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğratacak gibi gözüküyor. Oyun sektörünün geldiği teknoloji konumunu göz önünde bulundurursak, videoda bizleri karşılayan ilk sahnedeki karakter animasyon ve detaylarının çok kötü bir durumda olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Oyunun detaylarını bırakıp videoya geldiğimizde, videoda ana karakterimiz bize hayatta kalmak için taktikler veriyor. Bu taktiklerin bazılarında fazla toz içinde kalmamanız, tırmanmaya müsait olduğunuzda temiz hava için tırmanmanız gerektiği söyleniyor.
 
     Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Neredeyse 3.5 yılı deviren oyun için belirli bir çıkış tarihi yok. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 21 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler