I Am Alive'dan Yeni Video Geldi

"Madness? This.. is.. Sparta!!"
19.01.2012 11:49 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft'un oyuncuların hayatta kalmaya çalışacağı yeni oyunundan bir tanıtım videosu daha geldi. Kaset kayıtları şeklinde seri olarak yayınlanan tanıtım videolarından ikincisinde bu sefer karşılaştığınız yabancılara karşı nasıl tavır almanız gerektiği gösteriliyor.
 
     I Am Alive'da başkalarıyla karşılaştığında nasıl davranacaklarını bilemiyorsunuz. Eğer size zarar vereceklerinden kuşkulanırsanız da emin oluncaya kadar alttan alın. Baktınız ikna olmuyorlar silahınızı çıkartıp blöf yapın. Silahı onlara doğrulttuğunuzda bu çoğu zaman işe yarayacaktır sonuçta onlar da hayatta kalmak istiyorlar. Fakat gerekmediği sürece silahınızı kullanmayın çünkü etrafta bolca kurşun bulunmuyor. Bunun yerine yay kullanmak daha mantıklı olacaktır zira attığınız okları geri toplayabiliyorsunuz.
 
     I Am Alive tanıtım videolarında ikinci kaset olan Tape 2: Encounters videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
I Am Alive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler