Ikumi Nakamura ve Hideki Kamiya Yeni Okami Oyunu Yapmak İstiyor

18.10.2019 21:41 Gazali Çetinkaya

 
GhostWire: Tokyo'nun eski kreatif direktörü Ikumi Nakamura, Tango GameWorks'ten ayrıldıktan sonra bazı oyun stüdyolarını ziyaret etmeye devam ediyor ve en son Platinum Games'ten Hideki Kamiya ile birlikte altı saniyelik bir video paylaştılar ve videoda Okami'nin geri döneceğini söylüyorlar.  
 
Ikumi Nakamura tarafından atılan tweet'te: "Okami geri dönecek. Okami'nin devam oyununu yapmak istiyoruz ve hayranlar oyunu dört gözle bekleyebilir. Siz de Hideki Kamiya'nın Okami'sini tekrar görmek istiyorsunuz değil mi? Ben de üzerinde çalışmak istiyorum."
 
Bu kesin olarak yeni oyunun şu anda geliştirildiği anlamına gelmiyor. Daha çok devam oyununu yapma isteklerini dile getiriliyorlar gibi görünüyor. Ayrıca bu Capcom'un devam oyununa yeşil ışık vermesi için yapılan halka açık bir kampanya da olabilir. Resident Evil 2 remake için böyle bir yol izlenmişti.
 
Ikumi Nakamura 2004 - 2006 yılları arasında Capcom'da Okami üzerinde çevre sanatçısı olarak çalıştı. 2006 - 2010 yılları arasında ise Platinum Games'te Bayonetta üzerinde konsept sanatçısı olarak çalıştı. Hideki Kamiya zaten Okami'nin yönetmeni.

Okami 2006'da PlayStation 2 için, 2008'de Wii için çıkmıştı. Ardından Okamo HD PlayStation 3 ve daha sonra PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC'ye geldi. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Okami HD Platformlar: PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler