Immortals Oyuncuları 100 Thieves Takımına Transfer Oldu

13.12.2017 16:33 Hamit Can Sayılgan

    
     Bu yılın başlarında PGL Major Krakow finalinde yer alan eski Immortals oyuncuları, 100 Thieves CS:GO takımına transfer oldu.
 
      Major turnuvalarda tecrübeli olan takım kadrosu; Lucas "LUCAS1" Teles, Henrique "HEN1" Teles, Vito "kNgV-" Giuseppe, Lincoln "fnx" Lau ve FireGamers ile compLexity takımlarının tecrübeli ismi Bruno "bit" Lima'dan oluşuyor.
 
    
     Kasım ayında Immortals kuruluşunun HEN1, LUCAS1 ve fnx üçlüsü için 1 milyon dolar ücret belirlediği ESPN Esports Brezilya raporunda yayınlandı. Sözleşmelerinin bitmesinin ardından yeni bir oluşum arayışında olan eski Immortals üçlüsü, Bruno "bit" Lima ve Vito "kNgV-" Giuseppe'nin de sözleşmelerinin bitmesinin ardından yapılan yatırımlarla yeniden takım haline dönüştü. 100 Thieves, HEN1 ve Youtuber Matthew "Nadeshot" Haag tarafından kuruldu. Ünlü NBA basketbol takımlarından Cleveland Cavaliers ise 100 Thieves'in franchising'ine sahip. Eski Immortals oyuncuları 100 Thieves bünyesinde gerçekleşecek olan bir sonraki major turnuvada "efsane" statüsüyle ana elemelerde yer alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler