InFamous 2'de Yağ ve Buz Tabanlı Güçlerimiz Olacak

Cole özel güçleri ile yine şehri birbirine katacak
01.04.2011 07:44 Alkan Adakaner

 
      Türkçe çıkacak olması nedeniyle bizi heyecanlandıran InFamous 2'de Cole'un yeni özellikleri ortaya çıktı. Elektrik gücü ile dikkat çeken ana karakterimiz yağ ve buz tabanlı güçlere de sahip olacak.
 
       Bildiğiniz gibi InFamous 2'de Cole iyi ya da kötü yönde seçimler yapabilecek ve bu da Karma sistemi ile oyunun gidişatına etki edecek. Görevleri bile değiştiren Karma sistemi, anlaşılan edineceğimiz özel güçleri de etkileyecek.
 
        Oyundaki iyi ya da kötü yöndeki seçimimize göre yağ ve buz tabanlı güçlerden birisini elde edebileceğiz. Bu güçlerden yağ, yakındaki düşmanımızın enerjisinin azalmasına yol açarken, buz'da ise itme gücü ile buzdan bir duvar oluşturabileceğiz.
 
       Karma sistemi nedeniyle bu güçlerden birisini edinecek olmak veya görevleri farklı yollardan bitirmek InFamuos 2'yi tekrar oynanabilir kılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler